Set de 2 tablouri Sinus, panza/lemn, albastru, 60 x 70 cm

180,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PEUCV4061.49162816C

Descriere

Această artă de perete din pânză modernă și exclusivă va deveni rapid piesa centrală a sufrageriei, dormitorului, bucătăriei, biroului, grădinii sau spațiilor comerciale, cum ar fi camere de hotel, cabinete medicale și firme de avocatură. Elegant în aproape orice cameră sau spațiu. Setul de artă de perete este imprimat pe pânză de înaltă calitate și întins pe un cadru de lemn. Sunt utilizate cele mai bune tehnologii de imprimare de pe piață. Piesele impresionează prin calitatea înaltă a culorii și strălucirea lor. Fiecare imagine este realizată manual individual, asigurând un nivel ridicat de calitate. Sunt cadoul perfect pentru Crăciun, Paște, o zi de naștere, o nuntă, Ziua Mamei, Ziua Tatălui sau orice altă ocazie cu prietenii și familia, indiferent cât de tineri sau bătrâni sunt.

Detalii: 

Culoare: albastru

Material: panza/lemn

Dimensiune: 60 x 70 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.