Set de 3 plante artificiale agatatoare Pipipet, plastic, verde, 70/80 cm

27,45 Lei (TVA inclus) 45,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PX001Q2RNFJ

Descriere

Setul de 3 plante artificiale agățătoare Pipipet este soluția perfectă pentru a adăuga o notă proaspătă și vibrantă în interiorul casei tale, fără grija întreținerii lor. Fiecare plantă este fabricată din plastic de înaltă calitate, astfel încât să arate realist și să reziste în timp. Cu o lungime de 70/80 cm, aceste plante agățătoare sunt ideale pentru a decora spațiile înalte sau pentru a adăuga un aspect verde și natural în orice încăpere. Culorile lor verzi vii aduc o senzație de prospețime și viață în orice mediu, fără a fi nevoie de îngrijire constantă. Cu setul de plante artificiale agățătoare Pipipet, vei putea să te bucuri de frumusețea plantelor în interiorul casei tale, fără griji legate de udare sau expunerea la lumină.

Detalii: 

Culoare: verde

Material: plastic

Dimensiune: 70/80 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.