39%

Set de 3 măști hidratante hidro-colagen + ceai verde

61,00 Lei (TVA inclus) 100,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU IT20KFV04-111

Descriere

Extractul de mure este un antioxidant cu proprietăți de alinare a pielii.
Extractul de frunze de ginkgo biloba este un antioxidant care are ca scop protejarea pielii de deteriorarea radicalilor liberi.
Mod de utilizare: Scoateți masca din pachet, așezați-o cu grijă pe o față curată și uscată, netezind-o cu degetele. Scoateți masca după aproximativ 30 de minute. Masează ușor serul rămas și lasă-l să fie complet absorbit sau șters cu o cârpă.

Compoziție:
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Natto Gum, Sodium Hyaluronate, Portulaca Oleracea Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Morus Alba Root Extract, Algae Extract, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Ethyl Hexanediol, Caprylyl/Capryl Gucoside, 1,2-Hexanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Cyclopentasiloxane, Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Parfum

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.