Set de 24 cutii cu sclipici pentru mestesuguri Uooker, plastic, multicolor, 1,3 x 2,8 cm

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001AGK7S1

Descriere

Fă-te mai strălucitoare și mai frumoasă: sclipiciul super-fin îți poate face machiajul mai clar. Super creative pentru pasionații de bricolaj, le poți aplica pe față, corp, brațe, spate, unghii și chiar păr și îți oferă imediat un aspect strălucitor. Nu numai ca produse cosmetice: pudra cu sclipici are o gamă largă de utilizări. Poate fi folosit pentru serigrafie, meșteșuguri de Crăciun, cosmetice, bijuterii, meșteșuguri din sticlă, imprimare țesături, încălțăminte din piele, îmbrăcăminte, imagini de Anul Nou, cărți de vacanță, noroi de cristal, piele, cuie Ulei, meșteșuguri DIY etc.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: multicolor

Dimesiuni: 1,3 x 2,8 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.