Set de accesorii pentru tricotat Alimelt, 20 piese, plastic/metal, multicolor

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 67
Cod produs - SKU SB08DD9LX8H

Descriere

Setul de ace de tricotat interschimbabile al lui Alimelt este unic și ideal pentru proiecte mici sau voluminoase, toate piesele puternice conțin:

<1> 10 dimensiuni de ace de tricotat din plastic (2 bucăți din fiecare dimensiune), detalii după cum urmează: Notă: Total 10 culori ac sunt combinate aleatoriu într-un singur set.
1) 2 andrele de 3,75 mm. 2) 2 andrele de 4 mm. 3) 2 andrele de 4,5 mm. 4) 2 andrele de 5 mm. 5) 2 andrele de 5,5 mm. 6) 2 ace de tricotat de 6 mm. 7) 2 ace de tricotat de 6,5 mm. 8) 2 ace de tricotat de 7 mm. 9) 2 ace de tricotat de 8 mm.

Detalii:

Material; plastic

Culoare: multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.