Set de 24 cutii cadou pentru Craciun, carton,multicolor, 15 X 9 X 9 cm

58,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 18
Cod produs - SKU PX001UPLUSN

Descriere

 veți primi 24 de bucăți de cutii de dulciuri de Crăciun în 4 stiluri diferite, 6 bucăți pentru fiecare stil, precum și 8 bucăți de baloane de Crăciun în 4 stiluri, câte 2 bucăți pentru fiecare stil, ceea ce este suficient pentru a vă satisface nevoile de ambalare. ; Le puteți folosi pentru a ține prăjituri și dulciuri pentru familia și prietenii dvs. ca cadouri de Crăciun sau de sărbători. Aceste cutii pentru tratarea de Crăciun sunt realizate din carton de calitate, care este sigur și fiabil, robust și are o durată de viață lungă; Puteți pune mici gustări în aceste cutii de ambalaje din carton pentru prăjituri, fără să vă faceți griji că se vor rupe.

Detalii:

Material; craciun

Culoare: multicolor

Dimensiuni:  15 X 9 X 9 cm

Detalii

SKU
PX001UPLUSN
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.