Set de 2 ustensile pentru carne la gratar Mountain Grillers, plastic, negru, 15 x 12 x 3 cm

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 124
Cod produs - SKU SX000RUHYX7

Descriere

Vrem să mărunțim carnea, nu să ardem degetele: nicio lucrare nu este prea mare pentru aceste tocătoare de carne de porc trase. Mutați și mărunțiți carnea fără să vă ardeți mâinile sau să deteriorați alte tacâmuri cu satârul nostru de carne, carnea mărunțită gata în câteva secunde, fără probleme și perfect porționată cu ghearele noastre de tocător de carne. Gata cu furcile îndoite: folosiți uneltele și gadgeturile de bucătărie potrivite pentru lucrarea potrivită - nu vă mai chinuiți cu o furculiță aleatorie din sertar sau cu frigărui din garaj! Obțineți ghearele de carne potrivite instrumente de grătar mărunțirea cărnii pentru slujbă și arătați ca un profesionist la următorul eveniment de tailgating sau petrecere la grătar, mărunțirea cărnii nu a fost niciodată atât de ușoară, chiar și bunicul tău ar putea să o facă.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: negru

Dimensiuni: 15 x 12 x 3 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.