Set de 2 role de vinil cu sclipici pentru transfer termic Tenare, alb/negru, 100 x 25 cm

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12
Cod produs - SKU SX001QW5M25

Descriere

 Vinilul nostru cu transfer de căldură este de aproximativ 10 inci / 25 cm lățime, 3.28ft / 1 metru lungime, dimensiune potrivită pentru a tăia, îl puteți modela în diferite stiluri în funcție de nevoile dvs. reale, bucurați-vă doar de timpul DIY. De încredere și durabil: Vinilul nostru cu sclipici este fabricat în principal din vinil de calitate, cu 2 straturi de filme, cu imprimare fermă cu sclipici, nu se va încreți și nu se va estompa ușor, ceea ce vă poate servi mult timp. Ușor de utilizat: Alegeți un model care vă place, apoi tăiați rola noastră de vinil cu transfer de sclipici la forma dorită și atașați foaia flexibilă la țesătură rapid și ușor folosind un fier fierbinte sau o presă termică, apoi veți obține un model elegant și special care vă place.

Detalii:

Material: vinil

Culoare: alb/negru

Dimensiuni: 100 x 25 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.