Set de 2 role banda adeziva puternica Xigule, nailon, negru, 25 m x 20 mm

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 33
Cod produs - SKU SZZWP4BK5XE

Descriere

BANDĂ ADEZIVĂ VELCRO DE UTILIZARE LARGĂ, potrivită pentru articole ușoare, cum ar fi perdele, covoare, pălării, pantofi, telecomenzi, rame foto mici, stilouri, hârtie și diverse aparate de uz casnic. Fibre lacrimogene durabile care îl fac ideal pentru organizarea de unelte pe termen lung, suspensie, asamblare, ornamente de afișare, depozitare și multe alte utilități de uz casnic. Un total de 2 role incluse. Bandă de lână de 25 m și bandă croșetată de 25 m, lățime de 20 mm. Curea durabilă din nailon, acoperită pe spate cu un adeziv puternic. Puteți tăia produsul la dimensiunea dorită, ideal pentru bricolaj, birou și studio, uz industrial.

Detalii:

Material: nailon

Culoare: negru

Dimensiuni: 25 m x 20 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.