Set de 2 panouri de perete Mintha, lemn prelucrat, maro/negru, 60 x 120 cm

288,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PHSTU1569.106916476C

Descriere

Oferiți o acustică optimă a camerei și o casă modernă și mobilată elegant cu panourile noastre de perete! Lamelele din lemn, care sunt atașate de pâslă, reduc eficient zgomotul. Acest lucru creează o experiență sonoră mai bună, promovează înțelegerea limbajului și contracarează problemele de concentrare și distragerile. Pe lângă funcționalitatea lor, panourile acustice impresionează prin aspectul lor elegant, natural și devin punctul culminant vizual al casei tale! Panourile pot fi montate în format portret sau peisaj după gustul dumneavoastră și pot fi completate cu orice număr de alte elemente. Fie că este vorba de dungi decorative în sufragerie, de placarea completă a peretelui în birou sau de cârlige pentru haine atrăgătoare în zona de intrare - nu există limite pentru utilizare și creativitate.
Ce este inclus?
2 bucăți per cutie



Caracteristici

  • Detalii produs: 2 panouri decorative moderne, fiecare de 60 x 120 cm, fonoabsorbante si promovand o acustica mai buna a incaperii; Utilizare versatilă, de exemplu în dormitor, sufragerie, hol, birou, studiu, sală de conferințe, sala de clasă etc. Orice extindere prin elemente suplimentare; Atașare pe perete și tavan în format portret sau peisaj; Asamblare ușoară și rapidă prin lipire sau șuruburi
  • Note importante: Șuruburile pot fi folosite numai în zona de pâslă; Aveți grijă să nu deteriorați lemnul. Când utilizați adeziv de montaj, este posibil ca peretele sau panoul să fie deteriorat. În general, șuruburile trebuie folosite pentru fixarea pe tavan.
  • Material și culoare: Panouri decorative din MDF, foliate. Lamele cu aspect de lemn. Pâslă neagră. culoare: naturala
  • Dimensiuni per panou: Dimensiuni exterioare (LxAxD): 60 x 120 x 2.5cm
  • Distanța dintre lamele: 1.5cm Grosime pâslă: 1cm
  • Detalii livrare: Set 2 panouri 3D de perete fara accesorii de montare

Variația naturală

  • Niciun articol nu are aceeași culoare a granulelor, finisaj sau noduri de lemn din cauza factorilor naturali )

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.