Paravan Cliff, lemn/metal, natur/negru, 160 x 180 x 4 cm

1.068,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PBBIU6599.97230040C

Descriere

Introduceți un element distinctiv și funcțional în spațiul dumneavoastră cu paravanul Cliff. Realizat din lemn natural, acest paravan aduce un strop de natură și rafinament în orice încăpere. Cu dimensiunile sale generoase de 160 x 180 x 4 cm, este perfect pentru a separa spațiile sau pentru a crea intimitate într-un mod elegant și practic. Cu un design simplu și minimalist, paravanul Cliff se integrează armonios într-o varietate de stiluri de amenajare interioară, oferind totodată un accent deosebit de autenticitate. Fiind realizat din lemn solid, acest paravan este o alegere durabilă și elegantă pentru a adăuga un plus de caracter și funcționalitate locuinței dumneavoastră.

Detalii: 

Culoare: natur

Material: lemn/metal

Dimensiune: 160 x 180 x 4 cm

Numar panouri: 4

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.