Set de 2 huse pentru perna Weisman, in/PES, multicolor, 43 x 43 cm

282,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PESCW9036.70206503C

Descriere

Transformă-ți zona de zi cu uimitorul nostru set de huse de perne. Cu un amestec perfect de eleganta si confort, aceste huse de perna adauga o nota de lux oricarei incaperi. Crește-ți decorul casei, Setul nostru de fețe de pernă este completarea perfectă pentru decorul casei tale. Frumoasa combinație de culori de turcoaz, gri și bleumarin va adăuga instantaneu un nou fler sufrageriei, dormitorului sau altei camere. Indiferent dacă aveți un decor modern sau tradițional, aceste huse de pernă se vor integra fără efort și vor îmbunătăți aspectul general.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: 20% in, 80% PES

Dimensiune: 43 x 43 cm

Detalii

SKU
PESCW9036.70206503C

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.