Set de 2 huse de protectie pentru telefoane Gimane PVC/policarbonat, transparent/negru, 6,9 inchi

27,45 Lei (TVA inclus) 45,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 13
Cod produs - SKU SX001K4Q9QH

Descriere

Pur și simplu atașați catarama pentru a vă proteja dispozitivul sub 30 m. Geantă impermeabilă Gimane, nu numai impermeabilă, ci și rezistentă la praf, zăpadă și murdărie. 2 Pack Universal Waterproof Pouch: potrivit pentru telefoane de până la 6.9 inci, inclusiv cel mai recent și mai mare iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy S22 Ultra, Google Pixel etc. la instalare. Este posibil ca unele telefoane mari să trebuiască să scoată carcasa. Închidere PC durabilă de înaltă calitate, carcasă dură și impermeabilă, dar sigură. Pachetul uscat din față și din spate este fabricat din PVC transparent, ușor de făcut fotografii frumoase de sporturi nautice sau subacvatice. Notă:Când faceți fotografii sub apă, vă rugăm să utilizați butonul telefonului pentru a face fotografii din cauza presiunii apei.

Detalii:

Material: PVC/policarbonat

Culoare: transparent/negru

Dimensiuni: pentru telefoane 6,9 inchi

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.