Set de 2 genunchiere pentru sport JKLE, textil, negru, marimea L

36,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001P04KFN

Descriere

Aceste genunchiere sunt construite dintr-o țesătură elastică bine fixată, durabilă și confortabilă de purtat. În loc să vă stranguleze picioarele, ele vă susțin și vă protejează bine genunchii. Benzile de silicon antiderapante încorporate adaugă aderență, astfel încât genunchierele să rămână ferm la locul lor. Căptușeala curelelor de umăr pentru suportul genunchiului este realizată din țesătură moale și respirabilă, care nu irită pielea. În plus, ajută la îndepărtarea rapidă a umezelii și reduce mirosurile neplăcute, păstrând genunchii uscați și răcoroși în timpul antrenamentelor. 

Detalii:

Material; textil

Culoare: negru

Marimea: L

Detalii

SKU
SX001P04KFN
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.