Set de 2 fotolii tapitate Avila, lemn masiv/ catifea, crem/ maro, 81 x 77 x 48 cm

750,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PALTU1111.70304931C

Descriere

Un scaun bine căptușit din catifea vă oferă o așezare foarte confortabilă. Protectiile de podea protejeaza podeaua de zgarieturi. Colțuri și margini rotunjite ergonomic. Manopera robusta si de inalta calitate. Cu două cotiere.
  • SCAUN ERGONOMIC pentru CONFORT SUPLIMENTAR: Dispunând de un spătar curbat cu un scaun moale căptușit, acest scaun de sufragerie este ergonomic și oferă suficient sprijin pentru spate jos și cot. Scaunul cu spătar și cotiere vă înfășoară corpul într-un spatar moale, făcându-vă să vă simțiți atât de relaxați. Umplut cu spumă de înaltă densitate, nu vă veți simți obosit nici după o utilizare pe termen lung.
  • SCAUN DE RELAXARE DURABIL și ROBUST: Scaunul de sufragerie Avila este tapițat cu catifea rezistentă la uzură, umplut complet cu spumă de înaltă densitate și susținut de o bază metalică încrucișată cu picioare din lemn masiv, ceea ce face ca scaunul de sufragerie din catifea să susțina până la 120 kg.

Caracteristici

  • Cu un spatar ergonomic arcuit si un scaun moale, acest scaun de sufragerie ofera mult suport pentru regiunea lombara si coate. Datorită căptușelii cu spumă de înaltă densitate, senzația în timpul șezutului rămâne plăcută și confortabilă pentru o lungă perioadă de timp.
  • Toate picioarele sunt echipate cu tampoane anti-alunecare care fac scaunul să fie antiderapant și stabil, vă protejează podeaua de zgârieturi și, de asemenea, reduc zgomotul atunci când vă deplasați
  • Îl poți folosi ca scaun de sufragerie în sufragerie și bucătărie, ca scaun de machiaj în dormitor, ca scaun de birou în biroul de acasă sau ca șezlong în sufragerie, pe balcon sau în zona de receptie
  • Cu dimensiuni rezonabile, scaunul vă poate satisface nevoile. Îl poți folosi ca scaun de luat masa în sufragerie și în bucătărie, ca scaun de machiaj în dormitor, ca scaun de birou în biroul de acasă sau ca scaun de lounge în sufragerie, pe balcon sau in zona de receptie.
  • Vă oferim instrucțiuni clare cu ilustrații și accesorii numerotate, astfel încât să puteți finaliza rapid asamblarea

Alte dimensiuni
Per total 81 cm HX 77 cm LX 48 cm D
Scaun 44 cm HX 40 cm LX 40 cm D
Greutatea totală a produsului 14,4 kg
Caracteristici
Tip produs Fotoliu
Numărul de scaune inclus 2
Material cadru scaun Țesătură
Detalii materiale principale Samt
Material pentru picioare Lemn solid
Tapițată da
Material de umplutură pentru tapițerie Spumă; Poliester
Tipul de variație naturală
Naturbelassene Farbvariation der Holzmaserung
Stil spate Spate Tapițat
Utilizare destinată și aprobată de furnizor Utilizare rezidentiala
Picioare de protecție Tampoane anti-Rutsch
Brațele incluse da
Capacitate de greutate 120 kg
Material de tapițerie Catifea
Culoare picior Maro

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.