Set de 2 decoratiuni Ramadan Mudder, lemn/cupru/plastic, multicolor

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 30
Cod produs - SKU SX001Q123I7

Descriere

Continutul pachetului: vei primi 1 lumina de coarde in forma de stea de 3m atasata cu 20 de lumini LED si 1 set de decoratiuni din lemn EID cu lumanare LED, cantitate suficienta si bogata in combinatie pentru a raspunde nevoilor tale de decor. Design alimentat de baterii: luminile Eid sunt alimentate de 2 baterii AA, nu sunt incluse în pachet, funcția alimentată de baterie facilitează decorarea, puteți înlocui cu ușurință bateria moartă și puteți continua să le utilizați. Lumanarile sunt livrate cu o baterie cu nasturi; vă va servi suficient de mult timp, atâta timp cât aveți nevoie de ea.

Detalii:

Material: lemn/cupru/plastic

Culoare: multicolor

Dimensiuni:  instalatie 3 m / decoratiune 14,5 x 14,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.