Ornament luminos de exterior pentru Craciun, plastic, multicolor, 58 x 33 x 21

205,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 5
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU TSB0841LHYWP

Descriere

 Acest decor luminos este modalitatea perfecta de a da o atmosfera de Craciun gradinii sau terasei. Conține 60 de becuri LED de economisire a energiei cu lumină albă rece care vor oferi o iluminare frumoasă și intensă. Datorită unei varietăți de culori, acest decor luminos creează o atmosferă uimitoare în jurul casei tale. Te poți bucura de lumini intermitente în diferite nuanțe care vor adăuga magie și farmec oricărei ocazii. Acest decor ușor este realizat din plastic durabil, rezistent la condițiile atmosferice. . Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că vă va servi multe sezoane fără probleme. Acest decor luminos este echipat cu o sursă de alimentare care va oferi o sursă de alimentare stabilă. Îl puteți conecta la priză folosind un adaptor de 4,5 V 1,35 W. În plus, cablul său lung de 5 metri permite amplasarea flexibilă a decorului în jurul casei dvs. Acest decor ușor este foarte ușor de instalat și utilizat. Doar conectați-l la sursa de alimentare și gata! Îl poți așeza pe un copac, gard, balcon sau orice alt loc în care vrei să creezi efecte de lumină de neuitat.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.