Set de 2 cabluri pentru chitara electrica 6,35 mm EBXYA, nailon/metal, gri/albastru/auriu, 3 m

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 14
Cod produs - SKU SX001F00QLF

Descriere

Calitate Hi-Fi: cablul de chitară de 6,35 mm din cupru fără oxigen, cu densitate mare, care asigură o transmisie stabilă și semnale audio de înaltă puritate. Ecranarea în spirală cu panglică de cupru poate reduce rezistența electrică și poate minimiza reducerea zgomotului, fără zumzet, fără zgomot, performanță stabilă și calitate a sunetului de înaltă puritate. Performanță bună: fixarea șurubului de capăt împiedică cablul să se retragă și să se agite, poate reduce zgomotul. Conectorul placat cu aur este antioxidant și are o conductivitate excelentă, fără întârziere și fără pierderi de semnal, asigură o transmisie stabilă a semnalului audio.

Detalii;

Material; nailon/metal

Culoare: albastru/gri/auriu

Dimensiuni; 3 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.