Set de 2 becuri pentru ceata H11/H8/H9 LED 15000LM Asasytal, 7000K

97,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001LM5E4B

Descriere

【H11/H8/H9 LED Faruri Becuri】80W, 15,000 lbs/ pereche Bec LED H11 extrem de luminos, 7000k ieșire perfectă de lumină albă Xenon, cum ar fi rază mare, rază joasă, lumina zilei și lumini de ceață, asigură o penetrare mai puternică în precipitații, ploioase, zăpadă, ceață, smog, nisip și alte condiții meteorologice nefavorabile, reacționează mai repede mai sigur.【Durată de viață de până la 50.000 de ore】Cipurile LED personalizate de înaltă eficiență îmbunătățesc foarte mult conversia eficienței luminii, IP68 IP68 IP<> Performanță bună de etanșare și carcasă din aluminiu de calitate obțin performanțe excelente de disipare a căldurii, ceea ce prelungește foarte mult durata de viață reală.Becurile LED ASASYTAL au fost optimizate de nenumărate ori, astfel încât să poată ilumina drumul instantaneu, fără zone întunecate, fără pete negre și fără strălucire. De 4 ori mai luminos decât becul cu halogen, designul modelului de fascicul super focalizat îți oferă un câmp vizual mai larg, garantat pentru condusul pe timp de noapte.

Detalii:

Putere: 80W/Pereche, 40W/Bec

Material: Aluminiu de aviație

Temperatura culorii: 7000k Super Alb


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.