Punga de apa pentru irigarea copacilor Jbson, PVC, verde, 75 cm

68,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX001KYZ17Z

Descriere

Irigarea sistemului: Punga de apă este un sistem ideal de udare pentru copaci, poate absorbi 75 de litri de apă, apa se scurge încet timp de 6 până la 10 ore, timpul de udare este lung și uniform, iar copacul poate absorbi apa mai eficient decât udarea normală. Ușor de utilizat: Deschideți fermoarul pungii de apă și turnați apă, apoi înfășurați punga de apă în jurul copacului. Punga de apă are 2 picături pentru a uda doi copaci vecini în același timp. Picurătorul poate controla debitul și debitul apei în orice moment. Material de înaltă calitate: Rezistența la căldură și rezistența la rupere, testele și practicile de laborator au confirmat că sacul de spălare este fabricat din material PVC de înaltă calitate, iar punga de apă pliabilă poate fi spălată, depozitată și reutilizată.

Detalii:

Material: PVC

Culoare: verde

Dimensiuni: 75 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.