Set de 12 pungi pentru dulciuri Syijupo, hartie, multicolor, 22 x 12 x 8 cm

68,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001LNEAEF

Descriere

Gențile noastre de petrecere sunt fabricate din hârtie kraft de înaltă calitate, fiabilă, inodoră și durabilă, nu ușor de decolorat sau rupt, potrivită pentru ca oaspeții să o ia și să o refolosească. Set de pungi cadou: Punga de hârtie și autocolantul sunt imprimate cu un model frumos. Culorile strălucitoare și animalul drăguț vă pot înveseli petrecerea. Combinația minunată de culori îl face uimitor. Copiii care iubesc animalele vor iubi foarte mult aceste pungi. Acestea vă pot oferi un efect vizual bun și pot face o impresie profundă oaspeților dvs. Pachetul include: 12 bucăți de pungi de petrecere de hârtie, 3 animale drăguțe diferite. Aceste pungi de cadouri sunt perfecte pentru cadouri, cadouri, zile de naștere ale copiilor și multe altele. Combinație atentă și modele vii, acestea sunt consumabile perfecte pentru petrecere!

Detalii:

Material: hartie

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 22 x 12 x 8 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.