Set de 12 evantaie pentru nunta Amycute, hartie, alb/auriu, 21 x 38 cm

18,30 Lei (TVA inclus) 30,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU PX001Q7HRD7

Descriere

Setul de 12 evantaie pentru nuntă Amycute este alegerea perfectă pentru a aduce o notă elegantă și festivă la evenimentul tău special. Confecționate din hârtie de înaltă calitate, aceste evantaie sunt ușoare și ușor de manevrat, oferind un element decorativ subtil și atrăgător. Cu dimensiunile lor de 21 x 38 cm, aceste evantaie sunt ideale pentru a fi folosite ca accesorii de decor pentru masă sau pentru a fi oferite ca mici cadouri pentru invitați. Designul lor în alb și aurie conferă un aspect elegant și sofisticat, adăugând un plus de strălucire și glamour oricărui eveniment de nuntă.

Detalii: 

Culoare: alb/auriu

Material: hartie

Dimensiune: 21 x 38 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.