Set cuptor si plita electrica incorporabila Grundig GEHM19310B, sticla/otel inoxidabil, negru/argintiu, clasa de energie A+

2.800,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 7768282923

Descriere

Cu GEHM 19310 B, Grundig prezintă un set de aparate încorporate cu aragaz încorporat și plită vitroceramică. Consumul redus de doar 0,95 kWh pentru căldură de sus/de jos și 0,69 kWh pentru aer cald/aer recirculat face ca setul de aparat încorporat să fie deosebit de economic. Dacă vă place să invitați prietenii și doriți să pregătiți cantități mari deodată, vă veți câștiga banii cu GEHM 19310 B cu o capacitate foarte mare de 72 de litri. Acest set de aparate încorporate are spațiu pentru oale într-un total de 4 zone de gătit. Datorită indicatorului de căldură reziduală, știți exact dacă suprafața de gătit este încă fierbinte.

Programele cuptorului cu aer cald și dezghețare 3D (numai ventilator) completează tipurile convenționale de încălzire căldură sus/jos, aer cald/aer circulant și căldură inferioară cu ventilator. Cu ajutorul functiei grill se formeaza cruste mari.

Puteti scoate delicatesele din cuptor cu usurinta si fara sa va ardeti cu ajutorul tragului telescopic. Sistemul de blocare pentru copii asigură, de asemenea, mai multă siguranță în viața de zi cu zi. Acest lucru reduce la minimum riscul de incendiu sau arsuri. Dispozitivul este operat prin intermediul comutatoarelor retractabile. A fost instalat un ceas electronic, astfel încât să puteți urmări cronometrarea. GEHM 19310 B este livrat cu 1 gratar, 1 tava de copt si 1 tava de picurare.

Detalii: 

Consum de energie cu aer cald/aer recirculat (kWh): 0,69

Spectrul de eficiență energetică: Spectru [A+++ la D]

Număr camere de gătit: 1

Sursa de caldura: electrica

Consum de energie cu căldură superioară și inferioară (kWh): 0,95

Volumul interior (l): 72

Afisaj: ecran digital

Numărul de funcții: 9

Numărul de zone de gătit: 4

Clasa de eficienta energetica: A+

Tensiune/Frecvență/Siguranță, V/Hz/A: 380 - 415 3N / 50

Dimensiuni nișă cuptor, substructură (HxLxD), mm: 600x560x550

Dimensiuni cuptor neambalat (HxLxD), mm: 595x594x567

Dimensiunile plitei neambalate (HxLxD), mm: 35x576x507

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.