Set aniversar pentru petrecere Smileh, latex/hartie, multicolor, 25 piese

32,94 Lei (TVA inclus) 54,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 69
Cod produs - SKU SX0018PIKE7

Descriere

Consumabile pentru petreceri pentru fanii jocurilor. Dacă sunteți un mare fan care va organiza o petrecere inspirată, nu aveți cum să le ratați. VENI! Luați decorațiunile noastre tematice de petrecere pentru a vă impresiona familia și prietenii.

Aceste baloane de petrecere pentru jocuri video sunt ușor de decorat pentru petrecerea dvs. și pot fi aplicate în mod repetat. Balonul aniversar cu tema jocului are o calitate asemănătoare oglinzii, ceea ce le face populare printre fotografi și artiști pentru a se potrivi perfect în fundalul dvs. în timp ce aveți fotografiile de ziua de naștere și faceți amintiri.

Detalii:

Material: latex/hartie

Culoare: multicolor

Numar piese: 25 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.