Set aniversar pentru copii Nesloonp, hartie, roz, 62 piese

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001KQ00VF

Descriere

10 pahare / furculițe / farfurii de hârtie, 1 banner, 20 șervețele, 1 față de masă. Un pachet care poate găzdui 10 copii. Perfect pentru orice ocazie, inclusiv petreceri, evenimente în aer liber și cină acasă. Accesoriu de petrecere ultra all-inclusive pentru o plimbare. Un set de petrecere foarte tentant și uimitor, care conține tot ce este necesar pentru a impresiona copiii și oaspeții. Asta ar fi grozav pentru copii. Toate accesoriile pentru petreceri sunt sigure și ecologice pentru copii sau adulți. Farfuriile, paharele și șervețelele sunt fabricate din hârtie sigură, ecologică și biodegradabilă.

Detalii:

Material; hartie

Culoare: roz

Numar piese: 62

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.