Set aniversar Ksopsdey, latex/hartie, multicolor, 32 piese

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001HTA3Q7

Descriere

Design unic: aceste petreceri cu personaje de desene animate sunt pline de imprimeuri în culori vibrante, iar designurile lor realiste sunt un plus important pentru decorațiunile de petrecere. Ușor de utilizat: bannerul la mulți ani vine preasamblat. Doar luați puțin timp pentru a lega decorațiunile agățate și umflați baloanele pentru a vă decora casa și pentru a crea o atmosferă de petrecere fericită. Pachetul contine: 1 x banner la multi ani, 18 piese baloane de 12 inch, 1 bucata de toppinguri pentru cupcake big friends, 24 bucati de small friends cupcake toppers in diferite modele.

Detalii:

Material: latex/hartie

Culoare: multicolor

Numar piese: 32

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.