Set aniversar animat pentru copii CMDXBD, model Super Mario, latex/folie, rosu/verde, 28 piese

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 11
Cod produs - SKU SX001CYFSXP

Descriere

Decor de petrecere Super Mario. Setul contine 1 x banner la multi ani, 20 x baloane latex (10 verde + 10 rosu), 1 x balon folie Mario, 2 x baloane folie stea, 2 x baloane rotunde folie, 1 x balon folie game controller si 1 x panglica plata. Super Mario decor de ziua de naștere. Baloanele sunt realizate din latex premium sigur, iar bannerul este realizat din carton alb de înaltă calitate, bine imprimat și în culori vii. Super Mario party set baloane latex aniversare sunt ușor de utilizat, nu necesită heliu, atârnă ca fundal și vă fac petrecerea distractivă.

Detalii:

Material: latex/folie

Culoare: rosu/verde

Numar piese:28

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.