Set aniversar animat pentru copii Hilloly, latex/folie, alb/albastru, 25 piese

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 10
Cod produs - SKU SX001KXS13R

Descriere

16 PCS include 1 x banner aniversar, 1 x balon din folie de aluminiu în picioare, 2 x baloane din folie de aluminiu în formă de inimă albastră, 2 x baloane din aluminiu cu fulgi de zăpadă, 4 x baloane albe din latex, 4 x baloane din latex albastru, 2 x baloane cu folie stea. Transformă-ți locul de petrecere într-o lume magică cu totul nouă cu aceste consumabile uimitoare pentru decorațiuni pastelate pentru petreceri. Puteți să vă stilizați petrecerea și să decideți cum ar trebui să fie prezentate decorațiunile de petrecere. Baloanele sunt cele mai scumpe și cele mai frumoase baloane, combinând baloanele albe, albastru deschis și fulgii de zăpadă te vor face să devii prințesa, iar decorațiunile de petrecere vor deveni elegante și de neuitat.

Detalii:

Material: latex/folie

Culoare: alb/albastru

Numar piese: 25


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.