Set 7 rame foto de perete Giftgarden, lemn, argintiu, 10 x 15 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 19
Cod produs - SKU SX001MCP297

Descriere

Setul practic de rame de imagine: rama de imagine argintie unică și elegantă și aspectul de suprafață din lemn fac ca această ramă foto de 10 x 15 să se potrivească bine în orice decor, indiferent dacă este modernă sau de modă veche.Rama foto pentru 10 x 15: colaj rama foto se potrivește bine cu 15 x 10 cm imagini, fotografii, printuri, lucrari de arta. Acestea vor fi un plus atractiv pentru birou sau perete. Cadrele din 7 piese sunt perfecte ca cadru de galerie.Rama rustică de imagine vintage argintie este echipată cu un panou de sticlă care nu numai că protejează imaginea de praf, zgârieturi și umiditate, dar permite și o reprezentare clară a fotografiei.

Detalii:

Material; lemn

Culoare: argintiu

Dimensiuni: 10 x 15 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.