Set 2 masute de cafea Sattley, otel/sticla, crom/alb

804,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PLKME1577.102895705C

Descriere

Masuta de cafea avangardista Sattley se caracterizeaza printr-o constructie necomplicata si ii da un caracter unic prin materialele si detaliile folosite. Acest model va atrage toți iubitorii de stil glamour. Baza solidă, pătrată, care conferă întregului aspect izbitor, este realizată din oțel real, cromat, care se obține prin galvanizare și oferă întregului lucru stabilitatea potrivită. Pe ea este așezat blatul pătrat, care aduce un efect generos interiorului și se îmbină în încăperi îndrăznețe și expresive. Masuta de cafea Sattley poate fi folosita atat in sufragerie, unde formeaza o compozitie interesanta, cat si intr-un stil de birou stilat!

Detalii: 

Culoare: crom/alb

Material: blat: sticla

Material cadru: otel 

Dimensiune masa mica: 36 x 60 x 60 cm

Dimensiune masa mare: 42 x 70 x 70 cm

Capacitate de greutate: 10 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.