Set 2 masute de cafea Jaquaya, lemn fabricat/metal, negru/maro

672,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PHWED1654.109091696C

Descriere

Adaugă un plus de stil și funcționalitate livingului tău cu Setul de 2 măsuțe de cafea Jaquaya. Realizate din lemn fabricat și metal, aceste măsuțe în culori alb/natur aduc un aer modern și proaspăt în încăpere. Cu dimensiuni versatile și design compact, acestea sunt ideale pentru a servi cafeaua sau pentru a expune decorațiunile preferate. Elegante și practice, măsuțele se potrivesc perfect una lângă alta sau pot fi plasate separat în diferite colțuri ale camerei. Adaugă un element de rafinament și utilitate cu Setul de 2 măsuțe de cafea Jaquaya în casa ta!

Detalii: 

Culoare: negru/maro

Material blat: lemn fabricat

Material cadru: metal

Dimensiune masa mica: 35 x 60 x 60 cm

Dimensiune masa mare: 45 x 80 x 80 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.