Set 2 masute de cafea Harsho, MDF/PAL/metal, negru

726,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PLKME1044.79263210C

Descriere

Calitate superioară? Materiale atent alese? Masuta de cafea Harsho cu design unic va atrage cu siguranta pe toti cei care pretuiesc viata in natura, dar nu uita nici de frumusetea si functionalitatea mobilierului! Setul de măsuță de cafea Harsho este frumos și încântă prin naturalețea sa. Oferă momente minunate de relaxare cu o ceașcă bună de cafea sau citind cartea ta preferată. Setul Harsho fermecător și cu aspect perfect este, de asemenea, o soluție inteligentă de mobilier care vă permite să creați o atmosferă unică, elegantă și unică în interiorul dvs.

Detalii:

Culoare: negru

Material blat: PAL/MDF

Material cadru: metal

Dimensiune masa mica: 42 x 60 x 60 cm

Dimensiune masa mare: 48 x 70 x 80 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.