Scaun ergonomic de birou T-THREE, negru, 49 x 47 x 106 x 116 cm

319,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SB0B12CFGGC

Descriere

Acest scaun de birou ergonomic este proiectat pe baza curburii biologice a spatelui uman, făcând ca forma S a spatelui să se potrivească cel mai bine în corpul individului. Designul cu spate înalt oferă, de asemenea, sprijin complet pentru zona lombară, spate și cap în timpul orelor lungi de lucru. Echipat cu cotiere, oferind experiență premium de șezut tuturor utilizatorilor.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: textil

Dimensiune: 49 x 47 x 106 x 116 cm

Spatele din plasă de înaltă densitate este confortabil și respirabil, potrivit pentru lucru și studiu îndelungat. Perna de scaun este umplută cu spumă elastică, de înaltă calitate, respirabilă, pentru a ușura presiunea asupra feselor și pentru a oferi confort.

Acest scaun are o funcție de balansare pentru a vă relaxa și a se răcori în timpul pauzei de birou. Utilizatorii pot alege să strângă sau să elibereze tensiunea de înclinare în timp ce se balansează înainte și înapoi, ridicând sau împingând în jos butonul de sub scaun. Funcția de balansare adaugă mai multă distracție scaunului de birou tradițional și duce experiența de șezut la nivelul următor.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.