Scaun de birou Chanute, catifea, negru, 76-88 x 64 x 50 cm

480,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PITIM1131.107611997C

Descriere

Spre deosebire de scaunele de birou tradiționale, acest scaun nu este echipat cu cotiere și rotile, beneficiind de amestecul său perfect de confort și modă. Baza unică din aliaj de aluminiu negru și piciorul său de susținere atașat cu un tampon de cauciuc natural anti-alunecare pot preveni zgârieturile și alunecările, bine adaptate la birouri, dormitoare, săli de studiu, sufragerie și mese de toaletă.

Scaunul și spătarul acestui scaun de birou sunt proiectate cu lărgire și mărire, astfel încât să puteți sta confortabil cu picioarele încrucișate pe scaun. Atât spătarul, cât și scaunul sunt umplute cu burete foarte elastic și acoperite cu tapițerie din pânză țesută pentru a vă oferi confort pe tot parcursul zilei și pentru a vă oferi o experiență mai confortabilă.

Spătarul și scaunul curbat se conformează cu curba coloanei vertebrale umane, iar designul în formă de U eliberează treptat presiunea asupra spatelui și feselor de la mijloc spre lateral, ceea ce contribuie la reglarea posturii așezate și la reducerea oboselii de muncă.

Detalii: 

Culoare: negru

Material tapiterie: catifea

Material cadru: aliaj de aluminiu

Material umplere: spuma

Rotativ: da

Inclinabil: da

Înălțime reglabilă: da

Dimensiune: 76-88 x 64 x 50 cm

Capacitate de greutate: 136 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.