Scaun de sufragerie Valera, catifea/metal, gri/negru, 86,5 cm x 58 cm x 60,5 cm

330,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PCBVK1041.42439850C

Descriere

Acest scaun de luat masa atrăgător va îmbogăți orice cameră, fie că este vorba de sufragerie, living sau bucătărie. Designul atrăgător al acestui scaun de luat masa îi conferă aspectul său retro.

Picioarele metalice sunt echipate cu protecții din plastic care împiedică deteriorarea podelelor

Scaunul este acoperit cu țesătură de catifea de înaltă calitate, care este netedă, moale și prietenoasă cu pielea. Această țesătură este rezistentă la rupere, rezistentă la pilling și colorată pentru a vă oferi experiența supremă de ședere și pentru a vă oferi o experiență de lux.

Stabil și rezistent: modelul plăcii de șah și cusăturile fine fac acest scaun de sufragerie mai puțin susceptibil la deformare. Datorită structurii metalice interne și picioarelor metalice încrucișate, acest scaun de luat masa este foarte stabil și durabil. Picioarele sunt acoperite cu pulbere, ceea ce îi conferă un finisaj elegant și rezistent la rugină. Se poate încărca până la o greutate de 120 kg

Detalii:

Material: catifea/metal

Culoare: gri

Dimensiuni: 

Cotiere: 23 cm Î X 41 cm L

Scaun: 47 cm Î X 41 cm L X 42 cm A

Dimensiunea totală: 86,5 cm Î X 58 cm L X 60,5 cm A
Greutatea totală a produsului: 7,4 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.