Scaun de dus Arielle, bambus/ aluminiu, 45 x 45 x 42 cm

390,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PNCPT1084.66993291C

Descriere

Pentru toți cei care doresc să se spele într-un mod relaxat și în siguranță: Scaunul de duș Arielle Deluxe de la oneConcept este soluția ideală pentru persoanele în vârstă, femeile însărcinate și persoanele cu răni. Scaunul de dus are un sezut si un spatar confortabil din bambus si poate fi pliat pentru a economisi spatiu dupa utilizare. Datorită cadrului ușor din aliaj de aluminiu, nu numai că impresionează printr-un design modern și elegant, dar poate fi instalat în cel mai scurt timp datorită kit-ului de montare inclus. În ciuda greutății sale reduse, este extrem de stabil și poate rezista la o sarcină de până la 160 kg. Confortabil, elegant și ușor de instalat: scaunul de duș oneConcept Arielle Deluxe asigură relaxare maximă și o senzație de siguranță.

caracteristici

  • Design elegant: scaunul de duș modern se potrivește perfect în orice ambianță de baie

Dimensiunea totală 45 cm H x 45 cm L x 42 cm A
Greutatea totală a produsului 5,5 kg

caracteristici

proiectare scaun de dus
material bambus
Rezistent la coroziune da
Accesorii de montare incluse da
Rotativ Nu
Capacitate de incarcare 160 kg
Executie feronerie/fittings aluminiu
Durabilitate Rezistent la coroziune

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.