Suport pentru cap de dus Mtsooning, ABS, argintiu, 25 mm

72,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX0010TNDT3

Descriere

Suportul pentru capul de duș este potrivit pentru tubul de 25 mm sau suportul pentru șină de duș. Suportul pentru capul de duș este fabricat din plastic ABS cromat călit, pentru a susține capul de duș în siguranță, fără metal care să riște rugina. Prindere reglabilă pe înălțime – oriunde doriți pe stâlp. Suportul capului de duș se poate regla din orice unghi, iar porțiunea finală se poate roti suficient la 360 de grade, astfel încât unghiul să poată fi reglat liber. Aceasta face ca capul de duș portabil să se rotească, astfel încât să puteți înclina rapid apa.

Detalii:

Material: ABS

Culoare: argintiu

Dimensiuni: pentru tub de 25 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.