Scaun de birou Blue Elephant, metal/plastic/textil, gri/negru/argintiu, 64,13 x 68,5 x 107,3 cm

420,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PBLEP9466.59489202C

Descriere

Proiectat cu suport lombar încorporat care se conturează ergonomic conform formei naturale a coloanei vertebrale, acest scaun de birou vă menține angajații în siguranță și confortabil în timp ce lucrează pentru a maximiza satisfacția și productivitatea. În plus, acest scaun oferă brațe din nailon și un scaun gros căptușit cu material plasă respirabil și spumă ignifugă CA117 pentru un confort sporit.

Pentru o versatilitate optimă, acest scaun de birou are un mecanism de blocare a înclinării și un buton de reglare a înclinării, astfel încât angajații dvs. să își poată personaliza senzația scaunelor pentru a se potrivi preferințelor individuale. Reglarea pneumatică a înălțimii scaunului ajută, de asemenea, acest scaun să se potrivească perfect fiecărui angajat.

Detalii: 

Culoare: gri/negru/argintiu

Material tapiterie: textil

Material cadru: metal/plastic

Dimensiune: 64,13 x 68,5 x 107,3 cm

Reglabil pe inaltime: da

Rotativ: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.