Scaun de birou Aalaysia, textil/metal/plastic, alb, 118 x 62,5 x 62,5 cm

570,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU POROS1044.101272124C

Descriere

Ergonomia scaunului de birou de care aveți nevoie la biroul de acasă sau altfel. Dacă ați lucrat de acasă, un scaun de birou precum Aalaysia vă ajută să creșteți eficiența și confortul. Ca un coleg de încredere și acomodator, puteți regla scaunul pentru computer Aalaysia pentru confort personalizat exact așa cum vă place. Sistem central de înclinare: cu blocare a înclinării și reglare a tensiunii de înclinare, micile detalii de design fac acest scaun de calculator foarte ușor de utilizat. Scaun reglabil pe înălțime, astfel încât să nu mai fii niciodată să te apleci peste birou. Rotirea la 360 de grade oferă libertate optimă de mișcare în timp ce ești așezat.

Detalii: 

Culoare: alb

Material tapiterie: textil

Material umplere: spuma

Material cadru: metal/plastic

Dimensiune: 118 x 62,5 x 62,5 cm

Reglabil pe inaltime: da

Rotativ: da

Tetiera inclusa: da

Capacitate de greutate: 120 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.