Rola de transfer vinil cu grila de aliniere clara Lya Vinyl, hartie, portocaliu, 30,5 x 457,5 cm

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 440
Cod produs - SKU SX001MM1CC3

Descriere

 Banda de transfer vinil Lya este concepută pentru a fi moderat lipicioasă, nu atât de lipicioasă încât să nu transfere proiectul, dar suficient de lipicioasă pentru a transfera desenele fără efort pe suprafața obiectului. Hârtia noastră cricut vinil transfer este ușor de utilizat pentru toate proiectele. APLICARE LARGĂ - Lya Vinyl 30.5 x 457.5 cm (12 in * 15 ft) film de transfer de vinil este proiectat pentru a lucra cu viniluri permanente de interior sau exterior, potrivite pentru majoritatea mașinilor de tăiat, inclusiv Cricut, Silhouette Cameo etc. Se transferă ușor pe toate suprafețele netede, cum ar fi căni, ferestre, pereți, ceramică, sticlă etc. Păstrați suprafața curată și uscată înainte de a transfera vinilul.

fer sunt ideale pentru foi de vinil autoadezive de interior și exterior, inclusiv miniatură, vinil cricut, pazzles, vinil Oracal și multe altele.

Detalii:

Material: hartie

Culoare: alb/portocaliu

Dimensiuni: 30,5 x 457,5 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.