Rola de desen pentru copii Hamoom, model dinozauri, hartie, alb/negru, 30 x 300 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 35
Cod produs - SKU SX001P565EH

Descriere

Design unic: rola de desen pentru copii are spatele lipicios, astfel încât să o puteți lipi de podea, perete sau masă și să vă jucați cu prietenii. Rola autocolantului cu suport autoadeziv este ușor de îndepărtat.Material de înaltă calitate: o rolă de desen tăiată din material de hârtie de înaltă calitate. Suprafața este netedă și ușor de vopsit, este potrivită pentru multe ustensile de desen, cum ar fi creioane, creioane, markere și evidențiatoare. Puteți promova interesul copilului dvs. pentru desen, puteți îmbunătăți creativitatea atunci când creați și vă puteți bucura de frumusețea artei!

Detalii:

Material: hartie

Culoare: alb/negru

Dimensiuni: 30 x 300 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.