Caiet pentru schite desen TBC The Best Crafts, hartie, alb, 100 coli, A4, 22,5 x 30 cm

39,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SB08GCBQK9C

Descriere

Jurnalul de schițe hardcover The Best Crafts este realizat din 100 de materiale de hârtie de înaltă calitate, hârtie fără acid extrem de durabilă, fiecare bucată de hârtie poate rezista testului timpului. Capacul inferior gros rafinat poate proteja opera de artă de stropi și chiar ploi abundente.  Design practic: Pagini legate în spirală, perforate pentru detașare ușoară, caietul de schițe puternic legat în spirală vă poate fixa desenele în poziția corectă, permițându-vă să întoarceți paginile cu ușurință. Și fiecare pagină poate fi demontată, una câte una, permițându-vă să desenați confortabil.

Detalii:

Material: hartie

Culoare: alb

Dimensiuni: 22,5 x 30 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.