Prelata impermeabila pentru gradina QOFLY, PVC, transparent, 1 x 1,2 cm

39,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001I44B05

Descriere

 Tivuri și cusut, linii precise, mai durabile. Margini cusute din fibre de poliester, rezistență la tracțiune mai mare. Rezistent la UV pentru a vă proteja accesoriile de grădină, grătarele și mobilierul de lumina excesivă a soarelui. Rezistent la praf, soare, umiditate și lumină, puteți utiliza prelata transparentă impermeabilă. De exemplu: o parte a capacului, fixare de iarnă, foișor lateral, terasă, pergolă toamna și iarna, alimentator de păsări în aer liber, plante suculente, mobilier de exterior, mobilier de terasă în aer liber. De asemenea, potrivit pentru bricolaj, cum ar fi garajele.

Detalii:

Material: PVC

Culoare: transparent

Dimensiuni: 1 x 1,2 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.