Alimentator pentru pasari cu 2 porturi de hranire ALaPon, otel inoxidabil/PVC, negru/transparent, 21,5 x 13 cm

38,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 27
Cod produs - SKU SX001INFIW1

Descriere

Tub de alimentare de 21,5 cm pentru semințe mixte: Alimentatorul de păsări agățat are un tub de alimentare de 21,5 cm și oferă 2 porturi de hrănire pentru ca pasărea să se hrănească împreună. Alimentatorul de păsări sălbatice atârnă pe ramuri sau standuri, este stabil și practic și susține acumularea de deșeuri foarte puțin. Ușor de reumplut și curățat: Cu un tub cu diametrul de 6 cm și capac ridicat, alimentatorul de semințe de pasăre este ușor de reumplut și curățat, iar semințele cad fără probleme. Alimentatorul de păsări este ușor și convenabil pentru curățarea ocazională.

Detalii:

Material: otel inoxidabil/PVC

Culoare: negru/transparent

Dimensiuni:  21,5 x 13 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.