Plafoniera Ivy Bronx, LED, metal/acril, negru, 59 x 40 x 12 cm, 45W

306,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PVBWX1225.70824864C

Descriere

Design modern, creativ: această plafonieră pentru sufragerie este alcătuită din trei inele de dimensiuni diferite și un suport de tavan, cele trei inele sunt din aluminiu și acril, pot produce un nivel ridicat de luminozitate, astfel încât încăperile mai mari pot obține iluminare corectă cu această lampă

Reglabil: luminozitatea lămpii de tavan poate fi reglată continuu cu ajutorul telecomenzii, iar temperatura culorii poate fi, de asemenea, ajustată de la alb rece la alb cald.

Material de înaltă calitate: Această lampă de dormitor realizată din aluminiu și fier de înaltă calitate, cu robustețe și acril, are o transmisie ridicată a luminii.Adoptă cel mai recent proces de producție cu LED-uri, în comparație cu lămpile tradiționale de economisire a energiei sau cu lămpile LED, durata de viață este mai lungă și iluminarea este mai blândă și mai uniformă

Detalii: 

Culoare: negru

Material: metal/acril

Dimensiune: 59 x 40 x 12 cm

Tip bec: LED

Tensiune: 230V

Putere: 45W

Clasa de protectie IP: 20

Reglabila: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.