Plafoniera Ivy Bronx, plastic, alb, 28 x 28 x 2,5 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU PVBWX1455.85628617C

Descriere

Super luminos și economie de energie: LED-urile oferă o putere de lumină de economisire a energiei de 17 wați pentru suficientă lumină în orice cameră. Și această lampă de plafon cu LED-uri corespunde unui bec incandescent convențional de 150 W și economisește mai mult de 80% din costurile cu energia electrică. 4000 K alb cald: plafoniera cu LED CBJKTX este ecologică și sigură de utilizat. Fără pâlpâire, fără lumină albastră, fără radiații și fără UV, sursa de lumină naturală și uniformă vă asigură întotdeauna ochii. Unde lumina albă neutră creează o atmosferă confortabilă.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: alb

Dimensiuni: 28 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.