Patura Gözze, poliester, verde inchis, 180 x 220 cm

216,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PGZZE1772.93514428C

Descriere

Patura Gözze este o alegere excelentă pentru a adăuga confort și căldură în casa dvs. Fabricată din poliester de înaltă calitate, această pătură este moale, plăcută la atingere și ușor de întreținut. Cu dimensiunile sale de 180 x 220 cm, este suficient de mare pentru a vă înfășura confortabil în timpul serilor reci sau pentru a adăuga un plus de căldură pe patul dvs. Culoarea verde închis adaugă un accent elegant și relaxant în decorul dvs. interior. Fiind practică și versatilă, pătura Gözze este perfectă pentru a vă bucura de momente de relaxare și confort în fiecare zi.

Detalii: 

Culoare: verde inchis

Material: poliester

Dimensiune: 180 x 220 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.