Cuvertura de pat Gatik, poliester, verde menta, 220 x 240 cm

288,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PEDOF1279.87070739C

Descriere

Un dormitor la modă și stilat garantează relaxare și recuperare după o zi plină. Cadrul patului este cireașa de pe tortul unui dormitor stilat. De aceea, am adunat colecția noastră pentru dormitoare la modă. Partea superioară a cuverturii este confecționată din țesătură moale de catifea, în timp ce partea de jos este confecționată dintr-o țesătură netedă - o microfibră mată care împiedică cuvertura să alunece de pe lenjerie de pat. Umplutura pufoasă dintre straturile de țesătură face cuvertura elastică, motiv pentru care se întinde blând și moale peste pat.

Detalii: 

Culoare: verde menta

Material: poliester

Dimensiune: 220 x 240 cm

Greutate pe unitate de suprafață: 250 + 120 + 65 g/m²

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.