Patura de picnic FANGZHE, galben/alb, poliester, 150 x 200 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KIR6U1

Descriere

Impermeabilă și rezistentă la nisip – Pătura noastră de picnic este confecționată din țesătură impermeabilă, durabilă și potrivită pentru toate aventurile tale, pentru a te menține fără nisip și pentru a te proteja de pământul umed sau de murdărie. Uscare rapidă, rezistentă la rupere, ușoară și proiectată pentru utilizare pe termen lung. Lavabil, ușor și rezistent la vânt: cu poliester de înaltă densitate, rezistent la abraziune și respirabil, pătura de plajă este ușoară, lavabilă la mașină și ușor de transportat. 4 cuie fixe împiedică în mod eficient pătura de picnic să fie suflată de vânt.

Detalii:

Material: poliester

Culoare: galben/alb

Dimensiuni: 150 x 200 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.