Pantofar Ladislaus, lemn masiv de pin, alb, 110 x 38 x 45,5 cm

738,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PVDBH4709.94137531C

Descriere

Cu acest dulap de pantofi delicat si robust din lemn, puteti sa va depozitati pantofii in mod eficient si, de asemenea, sa adaugati un decor practic casei dvs.

Lemn masiv de pin: Lemnul masiv de pin este un material natural frumos. Lemnul de pin are o granulatie simpla, iar nodurile dau materialului unicitate si un aspect rustic.

Cadru stabil: Cadrul din lemn asigura robustete si stabilitate.

Spatiu amplu de depozitare: Dulapul de depozitare pentru pantofi are 1 sertar si 5 compartimente, oferind spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra pantofii si alte articole bine organizate.

Blat robust: Partea superioara a dulapului de pantofi poate fi folosita si pentru a afisa obiectele decorative preferate.

Detalii: 

Culoare: alb

Material: lemn masiv de pin

Dimensiune: 110 x 38 x 45,5 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.